skip to Main Content

In 2011 is Bouwbureau van Rossum opgericht als een kleine zelfstandige onderneming. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Nijmegen en Maas & Waal, maar ook in de Lingewaard, de Betuwe en Noord-Brabant. Onze klanten bestaan uit particulieren, aannemers en overige ondernemers. Bouwbureau van Rossum is een verzamelnaam voor; Calculatie-/Teken-/Begeleiding- en Adviesbureau.

Ons bureau is gevestigd in Ewijk met één aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Dit houdt in dat u verzekerd bent van een persoonlijke aanpak. Wij handelen snel en kordaat en kunnen bovendien een optimale prijs/kwaliteitverhouding garanderen door onze kennis en ervaring. Omdat wij niet de titel “architect” dragen, maar wel dezelfde werkzaamheden verrichten, kunnen wij onszelf tegen een scherpe prijs in de markt wegzetten. Wij garanderen dan ook dat onze werkzaamheden hetzelfde eindresultaat opleveren tegen een relatief lagere prijs.

Wij zetten jouw dromen en wensen om naar een ontwerp en uiteindelijk uitgewerkt tot bestektekening. Jarenlange ervaring combineren we met onze persoonlijke en betrokken werkwijze. Zo realiseren we vol enthousiasme samen jouw droom!